ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

α) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (Αντικαταβολή):

Πληρώστε με μετρητά, τον υπάλληλο της εταιρείας μας ή την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία, με την παράδοση της παραγγελίας, στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και σε όλη την Κρήτη (Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, και Λασίθι). Για όλη την Υπόλοιπη Ελλάδα, η αντικαταβολή ισχύει στην περίπτωση που το δέμα δεν ξεπερνάει τα 10kg.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 01.01.2014 (με φορολογικό νόμο 4172/2013) τα παραστατικά αξίας 500 ευρώ και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (Αποδείξεις Λιανικής Πώλησης) όπως και πελάτες χονδρικής (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της Ι.Ν. Πίτος & Σια ΟΕ

• Χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας σε φυσικό κατάστημα της Ι.Ν. Πίτος & Σια ΟΕ

• Χρέωση μετρητοίς μέσω παραλαβής από το φυσικό κατάστημα

β) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το πλησιέστερο κατάστημα της Ι.Ν. Πίτος & Σια ΟΕ

Στο τελικό στάδιο "Ολοκλήρωση της παραγγελίας" επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολής το κοντινότερο κατάστημα που σας εξυπηρετεί: (i) “Παραλαβή από το κατάστημα στη Νάουσα” ή (ii) “Παραλαβή από το κατάστημα στη Βέροια”. Εφόσον η παραγγελία σας καταχωρηθεί έως τις 13:00 και τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα, τότε 99% την επόμενη εργάσιμη θα βρίσκονται στο κατάστημα επιλογής σας. Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα που επιλέξατε για 2 ημέρες μετά την περισυλλογή των εμπορευμάτων της σε αυτό και την ενημέρωση σας με αντίστοιχο e-mail. Η εξόφληση της παραγγελίας σας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή της. Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα, σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση θα γίνει στο κατάστημα με τερματικό POS και θα πρέπει να έχετε μαζί σας την Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα όπως και ταυτότητα (ή διαβατήριο) για τον έλεγχο ονόματος της κάρτας.

γ) Πληρωμή με Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας με την ασφαλή πλατφόρμα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, εύκολα και γρήγορα. Μετά από έλεγχο της πληρωμής σας, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

δ) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε με αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό παραγγελίας σας:

GR04 0110 4250 0000 4254 4038 278

Δικαιούχος : Ι. Ν. Πίτος κ Σια Ο.Ε.

GR32 0140 8310 8310 0200 2009 719

Δικαιούχος : Ι. Ν. Πίτος κ Σια Ο.Ε.

GR89 0171 2120 0062 1204 0032 001

Δικαιούχος : Ι. Ν. Πίτος κ Σια Ο.Ε.

και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο info@northelectric.gr ή με fax στο 23320 26377. Με την λήψη του αντιγράφου, της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Προσοχή. Σε περίπτωση που επιλέξετε μεταφορική εταιρεία της προτίμησης σας με την οποία η Ι.Ν. Πίτος & Σια ΟΕ δεν συνεργάζεται τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το πελάτη.