Η εταιρεία ΠΙΤΟΣ Group ιδρύθηκε το 1973 από τον κ. Πίτο Νικόλαο, με έδρα τη Νάουσα Ημαθίας και δραστηριοποιείται στο εμπόριο και την διανομή βιομηχανικού ηλεκτρολογικού υλικού στη Βόρειο Ελλάδα.

Με την παρουσία πολλών χρόνων στην αγορά του ηλεκτρολογικού υλικού η ΠΙΤΟΣ Group έχει την χαρά και την ευκαιρία να συνεργάζεται με πολλές και διαφορετικές κατηγόριες επαγγελματιών και ιδιωτών. Η σταθερή πορεία ανάπτυξης, η νέα διάδοχη γενιά και ο συνεχής εκσυγχρονισμός της, οδήγησαν την ΠΙΤΟΣ Group στη δημιουργία ενός άρτια οργανωμένου δικτύου 4 καταστημάτων με 2 στο νομό Ημαθίας σε Νάουσα και Βέροια, ένα στο νομό Καστοριάς και ένα στο νομό Εύβοιας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Επιπρόσθετα η ΠΙΤΟΣ Group στράφηκε σε νέες επενδύσεις στον τομέα του φωτισμού. ‘Ολα τα καταστήματα μας διαμορφώθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να συμβαδίζουν με τις νέες τάσεις της αγοράς με μια τεράστια ποικιλία λύσεων σε φωτιστικά, υπηρεσίες μελέτης φωτισμού αλλά και συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας.

Σημαντικός σταθμός στην ιστορία της ΠΙΤΟΣ Group αποτέλεσε η συμμετοχή της, με άλλες ομοειδείς επιχειρήσεις, στην ίδρυση της ΠΥΛΗΣ Α.Ε με κύριο στόχο την ανάπτυξη νέων προϊόντων εισαγωγικής δραστηριότητας.

Popular product

Result of search