ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:

α) Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω “back” στην ιστοσελίδα από τον “internet browser” (πλοηγό) που χρησιμοποιείται και να αφαιρέσετε τα προϊόντα από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί “Χ” δεξιά της περιγραφής του προϊόντος.

β) Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική σας παραγγελία, αλλά δεν σας έχει αποσταλεί ακόμα, μπορείτε να καλέσετε στο +30 23320 28974 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

γ) Μετά την παραλαβή της παραγγελίας, καλέστε μας στο +30 23320 28974 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου μας, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή του ηλεκτρονικού καταστήματος στο +30 23320 28974 και εκείνος θα σας πει τι πρέπει να κάνετε.

Popular product

Result of search